Welkom

Welkom bij Cavia Opvang Rozan te Uden.

Cavia Opvang Rozan heeft in bijna 8 jaar ca 2500 cavia's opgevangen en een fijn nieuw thuis kunnen geven.
Het gaf een enorme voldoening om zo de cavia's en hun baasjes te kunnen helpen en er voor te zorgen dat de cavia'gelukkig verder konden leven bij een nieuw baasje.

Helaas is het noodzakelijk geweest te besluiten de opvang op deze grootse manier te stoppen.
Echter, mijn hart gaat nog steeds uit naar deze geweldige dieren en op zeer kleine schaal kan de opvang wellicht toch nog af en toe cavia's helpen.

Momenteel heb ik een groep van ca 30 cavia's op een stuk grond van 25 m2, met een groot eigen tuinhuis. Zij leven als groep samen. Dit zijn voornamelijk zeugjes en maximaal drie gecastreerde beren.
Deze groep is ontstaan uit het houden van de oudere, zwakkere cavia's uit de voormalige opvang, die ik geen nieuwe verhuizing meer aan wilde doen. Doordat zij oud en/of zwakker zijn ontstaat er regelmatig weer een plekje voor nieuwe cavia's. Vandaar dat ik, indien er ruimte is, nog steeds zeugjes op kan vangen. Soms ook gecastreerde beertjes.

Mocht u opvang zoeken, informeer dan even of er op dat moment plek is. De cavia(s) die nu gebracht worden, worden dus niet meer herplaatst, maar blijven hun hele leven hier.
Zie verder op de site foto's van de huidige huisvesting.

Er wordt geen afstandsbijdrage meer gevraagd. Een donatie of gifte van overgebleven voer, huisjes etc wordt altijd zeer gewaardeerd!!

Voor meer informatie mail naar info@CaviaOpvangRozan.nl.
© CaviaOpvangRozan 2017